Ervaringen van klanten

Ik vind succesverhalen altijd leuk om te horen. Dus ook wat een kleur- of stijladvies of een winkelsessie iemand heeft opgeleverd. Een paar voorbeelden wil ik je niet onthouden.

Barbara

Liet na een kleuradvies weten dat ze echt verschil merkte hoe mensen haar benaderden. Ze was ook meteen met mijn advies over haarkleur en model aan de slag gegaan. Het resultaat was een nieuwe coupe waar ze erg blij mee is. Ze is later nog met haar man en dochter teruggekomen voor een kleuradvies voor hen.

Babeth

Vertelde dat ze na mijn kleuradvies veel effici├źnter winkelt. Ze kan in de winkel alle kleuren die niet bij haar passen links laten liggen. Dat scheelt een hoop tijd.

Anne-Margot

Schreef na een kleur- en stijladvies met garderobecheck en winkelsessie, het volgende:

"Het moest even bezinken, die lange woensdag! Maar hoe langer het geleden is en hoe meer ik erover nadenk, hoe blijer ik ben dat ik je advies heb ingeroepen.

Je hebt enorm veel tips gegeven die me toen soms duizelden. Maar ik merk gewoon dat de paniek verdwenen is als ik een winkel binnenkom. Eerst maar 's de kleuren kijken, dan valt er al een hoop af. En daarna schiet er dan van alles door m'n hoofd: nee, die roklengte vond Marijke te lang; nee, die zakken zitten verkeerd etc. Kortom: je hebt voor mij wat orde in de kledingwinkelchaos aangebracht. Ik snap nu ook beter waarom iets me niet staat.

Het is voor mij een eye-opener dat je, als je uit een vast palet kleuren kiest, allerlei kleuren kunt combineren. Dus niet meer de geijkte zwarte broek of spijkerbroek bij een bepaalde kleur! Plus: ik vind het me mooi staan om subtiele combinaties te maken, met weinig contrast. Met mijn nieuwe haarkleur (Wim: "Ik zei toch ALTIJD al dat je dat moest doen in plaats van dat goudblonde haar!") en zilveren kettinkjes (een stuk goedkoper dan wat ik tot nu toe kocht!) voel ik me verzorgd, een eenheid, rustiger. En dan nog al die andere tips, zoals de pluizentondeuze (ik heb 'm inmiddels in huis) en over het innemen van mijn wijde broek, etc etc. - het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Ik ben heel beniewd naar het boekje en ik loop NOOIT meer in een winkel zonder mijn kaartje!"