Kleur- en stijladvies voor mannen

Kleur- en stijladvies voor mannen, met Marijke PoelstraIedere man wil er goed uitzien. Want een goed uiterlijk geeft meer kans op succes op alle vlakken. Ik kan je adviseren hoe je die look creëert die bij je past.

Kleuradvies

Wist je dat het gebruik van kleuren invloed heeft op hoe je op anderen overkomt? Dit kan heel handig zijn voor je werk of je privéleven. Om daar gebruik van te maken is het van belang uit te vinden welke kleuren het meest geschikt zijn voor jou. Dit is wat we tijdens een kleurenanalyse gaan doen. Ik zal je uitleggen met welke kleurcombinaties je meer of minder autoriteit uitstraalt en in welke kleuren je er altijd fit uitziet. Neem bij de analyse een aantal kledingstukken mee waarvan je wilt weten of ze bij je passen, of waarvan je vindt dat ze goed bij je staan. Dan nemen we even door waarom ze wel en niet staan. 

Neem bij de analyse een aantal kledingstukken mee waarvan je wilt weten of ze bij je passen, of waarvan je vindt dat ze goed bij je staan. Dan nemen we even door waarom ze je wel niet staan. 

Je krijgt van mij een op jou toegesneden kleurenkaart mee. Deze heeft het formaat van een creditcard en past goed in je portemonnee. 

Een kleuradvies duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Stijladvies

Alleen de juiste kleur is niet altijd voldoende om de perfecte look te creëren. Pasvorm en stijl zijn essentieel. Te korte pijpen, een te lang jasje of te wijde kleding doen afbreuk aan je presentatie. In een stijladvies neem ik onder andere met je door hoe je wilt overkomen en hoe je denkt over te komen op mensen. Dit doe ik aan de hand van een vooraf toegestuurde vragenlijst. Ik zal ook kijken naar je lichaamsbouw, om te kunnen bepalen welke stijltips voor jou van belang zijn bij het kopen van kleding.

Ook bij een stijladvies geldt dat je een aantal kledingstukken kunt meenemen of dat we je garderobekast kunnen doornemen.

Ik stuur je naderhand op schrift de voor jou nuttige tips toe, zodat je die nog eens kunt doorlezen en je in het vervolg eenvoudig en doelbewust kunt gaan winkelen.

Reken erop dat een stijladvies ongeveer twee uur duurt.

Winkelen

Het is na een kleur- en stijladvies praktisch om meteen te gaan winkelen om je garderobe aan te vullen en up tot date te maken. Ik ga graag met je mee. Twee uur is voldoende om dat te realiseren. Is je dat goed bevallen? Dan kun je het seizoen erop weer een afspraak maken voor een winkelsessie met mij als personal shopper.