Kleuradvies

kleuradvies van Marijke PoelstraWaarom staat de ene kleur je nou beter dan de andere? Dat heeft allemaal te maken met de kleur van je huid, je haar en je ogen. In een kleuranalyse ga ik na welke kleuren bij jou het mooiste staan.

Een kleuradvies

Ik doe een kleuradvies met behulp van kleurkragen die allemaal een specifieke eigenschap van kleur vertegenwoordigen. Zo zijn er heldere en gedempte kleuren, lichte en diepe en tot slot warme en koele kleuren. Je kijkt tijdens de analyse mee in de spiegel en zo kun je zelf ook zien wat de verschillende kleuren met je doen.

Ook vertel ik je hoe je kleuren het beste kunt combineren en wat het effect is van kleur op je omgeving. Door het gebruik van kleuren laat je een bepaalde indruk achter op mensen en is dat de boodschap die je wilt uitstralen? Wil je zakelijk, toegankelijk, jonger of juist ouder overkomen op mensen? Die indruk is allemaal met kleur te beïnvloeden.

Ik besteed ook aandacht aan de juiste make upkleuren voor je.

Neem kleding mee

Heb je kledingstukken waarvan je twijfelt of ze je wel of niet staan, neem er een paar mee naar de kleuranalyse. We kunnen er dan samen naar kijken.

Een kleurenkaart

Van de kleuren die jou het beste staan, krijg je een Personal Color Card mee. Hierop staan alle voor jou geschikte tinten afgebeeld. Het is een kaartje op creditcard formaat dat je makkelijk in je portemonnee mee kunt nemen. Zo heb je het altijd bij de hand. Ook is er een iets grotere kaart verkrijgbaar. Deze zit niet bij de prijs van de analyse inbegrepen, de kleine wel.

Tijd

Een kleuranalyse duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Mocht je graag met één of twee anderen een kleuranalyse krijgen, dan kan dat ook. Met z'n tweeën duurt de analyse ongeveer twee uur. Voor drie personen trek ik drie uur uit.