Samen winkelen

Winkelen met Marijke PoelstraWil je na je kleur- en stijladvies je garderobe meteen aanvullen en up to date maken en samen met mij je nieuw opgedane kennis in de praktijk brengen? Dat kan. Ik ben je personal shopper en ga met je mee om te kijken of het je lukt de juiste dingen te vinden. Je metamorfose is dan helemaal compleet.

Een eerste shopsessie

Gedurende twee uur gaan we naar een aantal winkels, sommige waar je zelf al graag winkelt, maar vaak ook naar winkels waar je niet zo gauw aan had gedacht. We gaan samen kleding uitzoeken en ik zal je daarbij uitleggen waarom bepaalde kledingstukken wel of niet bij je passen. Dit maakt het voor jou makkelijker om de tips die ik je heb gegeven in de praktijk ook toe te passen. Zo kun je in de toekomst zelf ook zonder al te veel moeite de juiste kleding kopen.

Vaker samen winkelen

Is het samen winkelen je goed bevallen, dan kun je, als je je garderobe na een tijdje weer opgefrist wilt hebben, een nieuwe afspraak maken om samen te winkelen. Je bent dan in twee uur tijd weer helemaal klaar voor het volgende seizoen.

Tijd

Twee uur winkelen is voldoende om je garderobe van een aantal nieuwe stukken te voorzien. Om de tijd zo efficient mogelijk te gebruiken, is het van belang dat je zowel een kleur- als een stijlanalyse hebt gehad. Mocht je een van de twee analyses van een andere styliste hebben gekregen, dan is dat geen probleem. Neem dan wel je kleurenkaart of kleurenwaaier mee en je boekje met stijltips, zodat ik kan zien wat daaruit is gekomen.

Als je graag samen met bijvoorbeeld een vriendin met mij wilt winkelen, dan is dat ook mogelijk. Uit praktisch oogpunt ga ik met maximaal twee personen tegelijkertijd winkelen. Ik kan anders niet voldoende tijd aan jullie besteden. Voor winkelen trek ik in dat geval drie uur uit.