Workshop kleuradvies en stijladvies

Workshop kleur-en stijladvies met Marijke PoelstraWil je voor een uitje met vriendinnen, zussen of je dochter(s), of een andere activiteit een kleine workshop organiseren? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik bied drie verschillende workshops aan. Het thema van de ene workshop is Kleur. De andere heeft als thema Stijl. De laatste is een variant van de andere twee: Kleur en Stijl. De grootte van de groepen kan van drie tot vijf personen variëren.

Workshop Kleur

Tijdens deze workshop krijgen jullie allemaal een kleuranalyse. Eén voor één komen jullie voor de spiegel te zitten en bekijken we welke kleuren het beste bij je passen. Het leuke is dat de rest van de groep mee kan kijken en dat zij vaak heel goed kunnen zien welk effect de kleuren hebben op degene die in de stoel zit. Ondanks dat het een individuele analyse is, is toch iedereen er actief bij betrokken. Je krijgt een kleine kleurenkaart mee waarop jouw beste kleuren staan.

De workshop onderscheidt zich van het kleuradvies doordat de workshop minder omvangrijk is. Het kleuradvies omvat ook tips voor het gebruik van make up, voor het maken van verrassende kleurencombinaties en voor hoe je met kleuren invloed kunt uitoefenen op hoe je op anderen overkomt.  

Workshop Stijl

In deze workshop ligt het accent op het analyseren van je figuurvorm. Bij iedereen doe ik een figuuranalyse. Ik geef een aantal praktische tips waar je rekening mee kunt houden bij het samenstellen van een outfit, of waar je op kunt letten als je gaat winkelen. Je krijgt een mapje mee waarin wat algemene tips staan. Daarnaast zit er een analyseformulier in waarop je kunt opschrijven wat ik voor persoonlijke tips heb gegeven. Meestal doet een van de anderen dat tijdens je analyse voor je.  

Workshop Kleur en Stijl

Het is mogelijk om de workshops te combineren. Je krijgt dan het verkorte kleur- en stijladvies dat je bij de andere workshops ook krijgt. De workshop zal wel wat meer tijd in beslag nemen dan de andere workshops. Daarom is de maximum grootte voor deze workshop drie personen.

Aantal personen

Ik werk met groepen van drie tot maximaal vijf personen. Voor de gecombineerde workshop is het maximum aantal drie personen. 

Locatie

Een groep tot vijf personen kan ik bij mij in de studio ontvangen. 

Tijd

De eerste twee workshops duren ongeveer drie uur, maar afhankelijk van de grootte van de groep kan dit langer of korter zijn.